30 εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα self tests

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών για τα 10 εκατομμύρια self-tests, τα οποία από τον ερχόμενο μήνα θα διανέμονται δωρεάν μέσω των φαρμακείων της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, 30 εταιρείες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας φάκελο προσφοράς.

Πρόκειται για τις εξής εταιρείες: Naturalis, Petroil, Μίγκος, Δίγκας, ENNOVATIVE, Bioplus, Dermis, ΦΑΓΚΡΟΝ, ΑΝΤΙΣΕΛ, Helix, Biospeedia, Ramma Dental, Medhealth, Hygiene ONE, GMK Medical, Ξενοφών Γερμανός, Swiss Med, Medella, Asklipios Medical Group, URF Pharmaceutical, BIOSNA, Roche, QEFII, Πήγασος, MEEPMENT, BIOPROM, MARVIFARM, Anats, MedTrust και Anachem.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία, οι φάκελοι αξιολογούνται από επιτροπή που αποτελείται από τρεις καθηγητές από τρία διαφορετικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Η διαδικασία της αξιολόγησης αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε, ώστε αύριο Δευτέρα να αποσταλεί ο φάκελος του διαγωνισμού στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την διενέργεια προσυμβατικού ελέγχου.

Διαβάστε επίσης

Με διαδικασία fast track η προμήθεια των self tests – όλες οι προδιαγραφές

Για ποιους θα είναι υποχρεωτικό το self test

Κατηγορηματικά αντίθετοι οι φαρμακοποιοί στη διενέργεια self-tests εντός των φαρμακείων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.