Εταιρεία κολοσσός μοιράζει… χιλιάρικα για να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοί της

Μπόνους έως 1.000 δολάρια μοιράζει η Whirlpool προκειμένου να πείσει τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν πλήρως για την Covid-19, αυξάνοντας τα παρεχόμενα κίνητρα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού συνεχίζει να αυξάνεται στις ΗΠΑ.

Η αμερικανική βιομηχανία οικιακών συσκευών είχε προσφέρει τον Μάιο μπόνους ύψους 200 δολαρίων σε μετρητά στους 27.000 υπαλλήλους της προκειμένου να εμβολιαστούν.

Η αύξηση ανακοινώθηκε σήμερα λόγω της καθυστέρησης των εμβολιασμών στα κεντρικά της γραφεία στο Μίσιγκαν, όπου έχουν εμβολιαστεί μόλις οι μισοί (51%) υπάλληλοι της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αμερικανικές εταιρείες που προσφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά για την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Ενδεικτικά, οι Devon Energy και η Bolthouse Farms προσφέρουν 500 δολάρια εκάστη για τον εμβολιασμό. Οι εταιρείες αυτές προτιμούν την χορήγηση κινήτρων αντί να επιβάλουν ευθέως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ωστόσο, αυτή η τακτική ενδέχεται να αλλάξει, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν σκοπεύει να επιβάλει τον εμβολιασμό ή την πραγματοποίηση τεστ σε εργοδότες που απασχολούν περισσότερους από 100 εργαζομένους.

Πηγή: mononews.gr

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: 1.000 – 1.500 θετικά self test σε μαθητές – Κίνητρο τα δωρεάν 50ΜΒ στους έφηβους

12 λαχανικά για θρεπτικούς χυμούς – Προσοχή όμως γιατί υπάρχουν και κίνδυνοι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.