Νέο σποτ για τον εμβολιασμό – Είναι στο χέρι μας, Εμβολιαζόμαστε!

To νέο σποτ του υπουργείου Υγείας, για την προώθηση της εμβολιαστικής εκστρατείας ανήρτησε στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το σποτ παρουσιάζει έναν νέο να ετοιμάζεται για διακοπές και δέχεται ένα sms. Στην πρώτη περίπτωση τον ενημερώνουν οι φίλοι του ό,τι τον περιμένουν στο λιμάνι για επιβίβαση, ενώ στη δεύτερη περίπτωση του στέλνουν ότι μία κοπέλα στην παρέα βρέθηκε θετική και πρέπει να μείνει καραντίνα.

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: emvolio.go.gr», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του, προσθέτοντας:

«Η διαφορά ανάμεσα στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε. Και η ανοσία όλων μας ξεκινάει από την προσωπική ανοσία του καθενός από εμάς».

 

Διαβάστε επίσης

Η πορεία εμβολιασμών ανά Περιφέρεια και το «καμπανάκι» Τσιόδρα

Στη μάχη του εμβολιασμού ρίχνονται οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.