Τα 2 πρώτα παιδιά με την εφαρμογή Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης, γεννήθηκαν στην Ελλάδα

Τα δύο πρώτα παιδιά με την εφαρμογή Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης, (Artificial Intelligence),γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Τεχνητή Νοημοσύνη

Οι εφαρμογές Τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης αποτελούν την πλέον υποσχόμενη μορφή
σύγχρονης τεχνολογικής υποστήριξης και αναμένεται να αποκτήσουν κυρίαρχο ρόλο τα επόμενα χρόνια και στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Αξιολογούν ένα μεγάλο μέρος των χαρακτηριστικών κάθε εμβρύου μη ορατών στο ανθρώπινο μάτι. και βοηθούν στην επιλογή του εμβρύου με τις μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης, στο ενδομήτριο της υποψήφιας μητέρας. Mε ποσοστό ακρίβειας που αγγίζει το 92,5%.

Τα συστήματα αυτά αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για τους έμπειρους εμβρυολόγους και ιατρούς. Βοηθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις Υποβοηθούμενες Αναπαραγωγής.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας, του επαγγελματισμού και της προσήλωσης των ειδικών, με την αξιοποίηση των πρωτοπόρων τεχνολογικών συστημάτων. είναι αυτός που φέρνει τα κορυφαία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ιnstitute of Life – ΙΑΣΩ

Σημειώνεται ότι, η Ιnstitute of Life – ΙΑΣΩ έχει συνάψει συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης Κλινικό Εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen, αποτελώντας την πρώτη μονάδα στην Ελλάδα που καινοτομεί με την εφαρμογή τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Το Σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης ERICA (Embryo Ranking Intelligent Classification Algorithm), που πρώτη στην Ελλάδα έφερε η Institute of Life – ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την ομάδα του Jacques Cohen, μέσω της συλλογής μεγάλου όγκου δεδομένων, ανάλυσης εικόνας και έξυπνου λογισμικού, βοηθάει στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για τη διαδικασία
διάγνωσης και θεραπείας των ζευγαριών.

Με την γέννηση των δύο πρώτων παιδιών στην Ελλάδα χάρη στους ειδικούς της και την ικανότητά τους για σωστή χρήση του τεχνολογικού εξοπλισμού, η Institute of Life καταφέρνει. να εκπληρώνει τον απώτερο στόχο-όραμά της που δεν είναι άλλος παρά .να αποτελεί συνώνυμο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμα 

Ο Κοντός & ο Ζαμάνης, οι βιταμίνες και το σκυλάκι του γενικού

Πώς να προστατεύσετε την καρδιά σας από τη γρίπη

Author

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.