Τσίπρας στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Σοκαριστικό ότι δεν έχει αναισθησιολόγο

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποίησε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Ξανθό και την αναπληρώτρια τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στο Παίδων Αγία Σοφία

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε σοκαριστικό το γεγονός ότι το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας δεν έχει αναισθησιολόγους, με αποτέλεσμα 3.000 παιδιά να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για χειρουργείο.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη διοίκηση του Παίδων «Αγία Σοφία», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εκ των υστέρων λύσεις οι οποίες δεν θα λύσουν το πρόβλημα των ελλείψεων.

“Αφενός οι προκηρύξεις θα πάρουν χρόνο, αφετέρου οι μετακινήσεις θα μεταφέρουν το πρόβλημα σε άλλα νοσοκομεία”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε και με εργαζόμενους για την κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

«Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ως κοινωνία την ανάγκη να στηρίξουμε ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, θα βρεθούμε σε καταστάσεις χειρότερες από αυτές εδώ» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν γενναίες πρωτοβουλίες για το ΕΣΥ.

Διαβάστε επίσης

Είναι κακό να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα;

Δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι προσωπικοί γιατροί στη Θεσσαλονίκη

Πιο μύλος φαρμακευτική πολιτική… δεν έχεις! Πλεύρης, Παπαδημητρίου, Άγκαθα, Φιλίππου

Το νόημα πίσω από τα 5 πιο συχνά και επαναλαμβανόμενα όνειρα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.