Με μάσκες οι παρελάσεις την 25η Μαρτίου – Οι συστάσεις του υπουργείου Υγείας

Με μάσκες και αποστάσεις, καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, θα πραγματοποιηθούν φέτος, οι παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.Το υπουργείο Υγείας, μάλιστα, απευθύνει ισχυρή σύσταση, για μάσκα στους πολίτες που θα τις παρακολουθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου το υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

 Με μάσκες οι παρελάσεις την 25η Μαρτίου

Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συνωστισμός σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους.

Διαβάστε επίσης 

Πλεύρης: Δεν θα χρειαστούν μέτρα λόγω της ανόδου των κρουσμάτων

Φινάλε την επόμενη εβδομάδα για Μίνα, Βάνα, Γκίκα, σε κρίση η σχέση Πλεύρη-φαρμακευτικών

Σε τι φάση βρισκόμαστε με τα αντιικά φάρμακα – Τα πρώτα συμπεράσματα από τη χρήση τους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.