Έκτακτη ενημέρωση από τον Μ. Θεμιστοκλέους για τη χορήγηση της τρίτης δόσης

Έκτακτη ενημέρωση για την χορήγηση της τρίτης δόσης θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου από το υπουργείο Υγείας.

Η απόφαση της χορήγησης τρίτης δόσης στους 4 μήνες

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Κατά την ενημέρωση θα ανακοινωθεί η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το χρόνο χορήγησης της τρίτης δόσης του εμβολίου έναντι της νόσου COVID-19.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό της τρίτης δόσης θα ανοίγει στους 4 μήνες και θα προγραμματίζεται άμεσα η αναμνηστική δόση.

Χορήγηση για όλους της τρίτης δόσης 

Νωρίτερα σε συνέντευξή του στον Σκαι κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι το πιθανότερο είναι να ανοίξει για όλους η τρίτη δόση στους τέσσερις μήνες.

Αντίστοιχα και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής ότι το 4μηνο είναι ο πρόσφορος χρόνος.

ην εκτίμηση ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θα αποφασίσει άμεσα να μειώσει το μεσοδιάστημα, μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης δόσης του εμβολίου, στους 4 με 5 μήνες, από τους 6 μήνες που είναι σήμερα, καθώς αυτή είναι η τάση διεθνώς, εξέφρασε και ο καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

Ένας χρόνος από τη χορήγηση των εμβολίων έναντι του κορωνοϊού

Φαρμάκια για τις φαρμακευτικές, καθώς ο Πλεύρης δεν μπορεί να βρει λεφτά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.