Θάνος Πλεύρης: Αν χρειαστεί να πάρουμε επιπλέον μέτρα θα είναι μόνο για τους ανεμβολίαστους

«Έχουμε πάρει μέτρα, θα δούμε την αποτελεσματικότητά τους και αν χρειαστεί θα παρθούν και άλλα μέτρα που θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους», είπε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Μέτρα μόνο για τους ανεμβολίαστους

Μιλώντας για την πιθανότητα λήψης μέτρων λόγω αύξησης των κρουσμάτων, των θανάτων και των διασωληνώσεων, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αφορούν εμβολιασμένους.

Στην Αττική δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα προγραμματισμένα χειρουργεία

Αναφερόμενος στο θέμα της αναβολής χειρουργείων ο υπουργός Υγείας είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι με τη χθεσινή επιστολή της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα προς τα νοσοκομεία, δίνεται η δυνατότητα στις διοικήσεις αν χρειαστεί να περιορίσουν τα χειρουργεία. Στην Αττική, πρόσθεσε, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα προγραμματισμένα χειρουργεία.

«Δεν θα κινδυνεύσει κανένας άνθρωπος και δεν θα αναβληθούν χειρουργεία που πρέπει να γίνουν. Είμαστε σε συνεργασία και με ιδιωτικές κλινικές αν χρειαστεί να γίνουν χειρουργεία», είπε ακόμη ο κ. Πλεύρης, υπογραμμίζοντας πως όλα τα έκτακτα χειρουργεία γίνονται κανονικά.

«Δεν θα κινδυνεύσει άνθρωπος, ο περιορισμός θα είναι στο απολύτως απαραίτητο», πρόσθεσε ο υπουργός.

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα στην πρώτη 10άδα των χωρών με αυξημένη κατάθλιψη – 1 στους 2 στην Ευρώπη χωρίς θεραπεία

Αυτό που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε στο κρεβάτι του ξενοδοχείου

Χριστουγεννιάτικες αγορές Ευρώπης 2021: Ποιες θα είναι ανοιχτές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.