Γ. Οικονόμου: Τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού σε όλους μέχρι τέλος του χρόνου

Οι εμβολιασμοί με τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού για όλους θα γίνουν ενδεχομένως μέχρι το τέλος του έτους.

Στην επέκταση των εμβολιασμών με την τρίτη δόση για όλους τους πολίτες αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον Σκάϊ.

Σύντομα οι ανακοινώσεις για την τρίτη δόση εμβολίου

«Πολύ σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το πως και πότε θα μπορούν όλοι να κάνουν την τρίτη δόση εμβολίου», είπε.

Οι εμβολιασμοί για όλους θα γίνουν ενδεχομένως μέχρι το τέλος του έτους, ανέφερε.

Ανακοινώσεις για τους εμβολιασμένους

Ο κ. Οικονόμου τόνισε επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική συζήτηση στην επιτροπή ειδικών, και πρόσθεσε -αναφερόμενος στις ανακοινώσεις των ελευθεριών για τους εμβολιασμένους που αναμένεται να γίνουν από το υπουργείο Υγείας– ότι οι εμβολιασμένοι πολίτες που είναι θωρακισμένοι απέναντι στη νόσηση σε βαριά μορφή, δικαιούνται και πρέπει να έχουν πλήρη προνόμια για μια κανονική ζωή.

“Δεν πρέπει να υπόκεινται οι εμβολιασμένοι σε άλλους περιορισμούς πέρα από αυτούς που ισχύουν για όλους όπως η χρήση μάσκας” είπε ο κ. Οικονόμου.

Στην πανδημία οφείλει κανείς να παρακολουθεί πως εξελίσσονται τα πράγματα και κάθε απόφαση έχει τα δικά της ρίσκα, πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Θ. Πλεύρης: Χωρίς νέα περιοριστικά μέτρα οι ανεμβολίαστοι – Στις 3 το μεσημέρι οι ανακοινώσεις

Στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Ψυχική Υγεία, η Ζωή Ράπτη

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.