Εξωσωματική γονιμοποίηση: Καρποφόρα συνεργασία InterMed και BeLive

Το πρόγραμμα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης BeLive για την βοήθεια οικογενειών σε απομακρυσμένα μέρη να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης ενίσχυσε η φαρμακοβομηχανία InterMed.

Ήδη αυτή η συνεργασία απέφερε καρπούς και στις 29 Νοεμβρίου 2021 γεννήθηκε ένα κοριτσάκι, το πρώτο παιδί της οικογένειας που πραγματοποίησε την εξωσωματική θεραπεία μέσω της BELIVE στην Τζιά.

Συνεργασία InterMed και BeLive

Την παρακολούθηση και την θεραπεία της εξωσωματικής γονιμοποίησης ανέλαβε ο γυναικολόγος αναπαραγωγής Βασίλης Κελλάρης, ενώ η εμβρυομεταφορά πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2021 στο μαιευτήριο Μητέρα, με την υποστήριξη και τη δωρεά της InterMed (μέλος του ΟΦΕΤ).

Μέσα από την συνεργασία με την Οργάνωση και το Πρόγραμμα BELIVE– των γιατρών Κελλάρη και Χηνιάδη– το οποίο στηρίζει υπογόνιμα ζευγάρια κάνοντας πράξη το όνειρό τους για δημιουργία οικογένειας, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το αποτύπωμα της κοινωνικής του ευαισθησίας και προσφοράς.

Επίσης η InterMed, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, κάλυψε πρόσφατα τα διατροφικά συμπληρώματα 30 υπογόνιμων ζευγαριών, για την προετοιμασία των κύκλων εξωσωματικής τους.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ, φαρμακοποιός MSc, πρόεδρος του Global Compact Network Hellas και μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ κυρία Ιουλία Τσέτη, «βαδίζοντας σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις, η βιώσιμη ανάπτυξη, η αλληλεγγύη και η κοινωνική υπευθυνότητα, αποτελούν τα βασικά οχυρά μας. Η επόμενη ημέρα μετά από μία σοβαρή κρίση, δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε γι’ αυτή».

Διαβάστε επίσης

Οδηγός για ασφαλή ταξίδια με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα Re-open EU

Ασθενείς δημόσιων νοσοκομείων θα χειρουργούνται από γιατρούς του ΕΣΥ σε ιδιωτικές κλινικές – Δήλωση του Θάνου Πλεύρη στο Healthstories

Γιαούρτι και αρτηριακή πίεση: Πώς συνδέονται

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.