Οδηγός για ασφαλή ταξίδια με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα Re-open EU

Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Re-open EU είναι ο απόλυτος οδηγός για ασφαλή ταξίδια.

Στην πλατφόρμα ο χρήστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ασφαλή ταξίδια με την πλατφόρμα Re-open EU

Η πλατφόρμα Re-open EU ανανεώνεται συνεχώς για τα μέτρα περιορισμού της COVID-19 που ισχύουν σε όλες τις χώρες, ειδικά την περίοδο των εορτών. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στην Ευρώπη, ενώ θα παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς.

Το Re-Open EU λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2020 και είναι προσβάσιμο μέσω ιστότοπου ή εφαρμογής για κινητά.

Η πλατφόρμα αναφέρει τα διάφορα μέτρα που ισχύουν και η χρήση της είναι εύκολη.

Συγκεκριμένα η πλατφόρμα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μέτρα που εφαρμόζονται, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων καραντίνας και διαγνωστικών εξετάσεων για τους ταξιδιώτες, του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID της ΕΕ, καθώς και των κινητών εφαρμογών ιχνηλάτησης επαφών και αποστολής ειδοποιήσεων για τον κορονοϊό. Οι πληροφορίες διατίθενται σε 24 γλώσσες.

Διαβάστε επίσης

Ασθενείς δημόσιων νοσοκομείων θα χειρουργούνται από γιατρούς του ΕΣΥ σε ιδιωτικές κλινικές – Δήλωση του Θάνου Πλεύρη στο Healthstories

Θεραπείες ομορφιάς κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.