Έλεγχος θυρεοειδούς: Προσφορά εξετάσεων σε ειδική τιμή από το Metropolitan General

Ο έλεγχος του θυρεοειδούς αδένα δεν πρέπει να αμελείται. Το θεραπευτήριο Metropolitan General υποδέχεται τον Σεπτέμβρη παρέχοντας από 1η έως 14/09/2022 εξετάσεις για έλεγχο θυρεοειδούς στην προνομιακή τιμή των 25€.

Ο έλεγχος θυρεοειδούς στο Metropolitan General περιλαμβάνει:

• ANTI – TPO
• ANTI – TG
• TSH
• T3
• T4.

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος θυρεοειδούς

Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας σε σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται στον λαιμό κάτω από τον λάρυγγα. Παράγει δύο κύριες ορμόνες, τη θυροξίνη (Τ4) και την τρι-ιωδοθυρονίνη (Τ3), οι οποίες προσλαμβάνονται από όλα τα κύτταρα του οργανισμού και ρυθμίζουν το μεταβολικό τους ρυθμό.

Η TSH (θυρεοτρόπος ορμόνη) είναι η ορμόνη που διεγείρει τον θυρεοειδή αδένα να παράγει την T3 και Τ4. Ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς και η μέτρησή της ανιχνεύει τυχόν υπό/υπέρ-λειτουργία του.

Τα anti-TPO αντισώματα, η μέτρηση των οποίων γίνεται συνήθως ταυτόχρονα με την μέτρηση των αντιθυρεοσφαιρινικών αντισωμάτων (anti-TG), χρησιμοποιούνται ως δείκτες των αυτοάνοσων θυρεοειδοπαθειών, της θυρεοειδίτιδας Hashimoto, της νόσου Graves κ.ά.

Για τον έλεγχο θυρεοειδούς δεν απαιτείται ραντεβού στο Metropolitan General.

Διαβάστε επίσης

Τα νέα εμβόλια, οι θάνατοι τον Αύγουστο και η άνοδος στην Αττική

Η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου που έχει δει τα πάντα – από το Μάτι έως την Καρολάιν και τη Τζωρτζίνα – η πρώτη γυναίκα αντιπρύτανης στο ΕΚΠΑ

Πώς σχεδιάζει τα ταξίδια του ένα κωφό άτομο και σε ποιες χώρες αισθάνεται άνετα

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.