Πλεύρης: Με την παρότρυνση του μαγαζιού το τσιγάρο που κρατούσε η Πάολα επί σκηνής

Η Πάολα τραγουδά με τσιγάρο στο χέρι, παρά το θόρυβο και τη συζήτηση που έγινε για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, με αφορμή την εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη που κάπνιζε στο κέντρο διασκέδασης που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή.

Στην εμφάνιση της Πάολα στην πίστα στο κέντρο όπου τραγουδά με τσιγάρο, το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας ότι θα προφανώς θα επιβληθούν πρόστιμα στο πλαίσιο εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε στο OPEN ότι «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Η Πάολα, το τσιγάρο και το “παλιό μου παλτό” 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι του Χρήστου Δάντη, «Το παλιό μου παλτό» και ανέβηκε στην πίστα, κρατώντας στο χέρι της ένα τσιγάρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της, η Πάολα το είχε αναμμένο στο χέρι της.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες, έγινε viral.

Διαβάστε επίσης

Γιατί ο καρκίνος του μαστού είναι πιο συχνός στο αριστερό στήθος;

Προσφυγή των δημόσιων σχολείων του Σιάτλ εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για “πλήγμα” στην ψυχική υγεία των μαθητών

Σχολεία: Πόση αύξηση αναμένεται σε γρίπη, COVID-19 και ιώσεις, πότε θα υπάρξει κορύφωση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.