Σύσκεψη στο υπ. Υγείας με ΥΠΕάρχες για τη μεταφορά οξυγόνου – Τα νοσοκομεία που εφημερεύουν σήμερα Τρίτη 25/1

Σε νέα σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας με τους προέδρους των Υγειονομικών Περιφερειών θα τεθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία στα νοσοκομεία, ειδικά σε αυτά που εφημερεύουν σήμερα.

Στην τηλεδιάσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα με τους ΥΠΕάρχες, βασικό θέμα συζήτησης θα αποτελέσουν τα προβλήματα μεταφοράς ιατρικών αεριών και οξυγόνου κυρίως σε περιφερειακά νοσοκομεία όπως συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας παρέλαβε φιάλες οξυγόνου με τη χρήση βαρέως οχήματος, για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Καρπενησίου.

Επίσης, στην τηλεδιάσκεψη στο υπουργείο Υγείας θα καταγραφούν τα κενά σε γιατρούς και νοσηλευτές που δεν μπόρεσαν σήμερα να μεταβούν στην εργασία τους, λόγω εγκλωβισμού τους, παρά το γεγονός ότι πολλοί εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν σήμερα στα νοσοκομεία με τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας.

Ωστόσο, πολλοί ήταν και εκείνοι που διανυκτέρευσαν στα νοσοκομεία επειδή δεν υπήρχε τρόπος να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Πάντως, σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση, ελάχιστα είναι τα προβλήματα που υπήρξαν στα νοσοκομεία τόσο στην περιφέρεια όσο και στα αστικά κέντρα.

Τα νοσοκομεία που εφημερεύουν σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου Αττικής που εφημερεύουν είναι τα εξής:

08.00 με 14.30

– Κωνσταντοπούλειο

– Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς

– 417 ΝΙΜΤΣ

14.30 με 22.00

– ΚΑΤ

14.30 με 08.00 (επόμενη ημέρα)

– Αλεξάνδρα

– Λαϊκό

– ΕΛΠΙΣ

08.00 με 08.00 (επόμενης)

– Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Διαβάστε επίσης

Αυτό το μωρό συμπιέζεται σε γυάλινο σωλήνα για απίστευτα καλό λόγο

Κακοκαιρία: Αγώνας για να λειτουργήσουν σωστά τα νοσοκομεία, το σχέδιο της Πολιτείας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.