Πλεύρης και Γκάγκα στα εγκαίνια νέου αξονικού τομογράφου στο “Σωτηρία”

Ένα νέο υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο, 512 τομών, δωρεά της ΕΥΔΑΠ, εγκαινίασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Χάρη Σαχίνη, του Διοικητή του Νοσοκομείου Σωκράτη Μητσιάδη. Της Αναπληρώτριας Διοικήτριας Άννας Κρεμμύδα.  του Διευθυντή του Ακτινοδιαγνωστικού Λουκά Θάνου. Και του προσωπικού που στελεχώνει το συγκεκριμένο Τμήμα καθώς και του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου Γιώργου Τσουκαλά.

Αξονικός Τομογράφος

Το σύστημα Revolution CT – APEX Edition της εταιρείας GE Healthcare, το οποίο  εγκαταστάθηκε στο ΓΝΝΘΑ, είναι το πλέον εξελιγμένο σύστημα αξονικής τομογραφίας που διαθέτει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μπορεί με ελάχιστη ακτινοβόληση των  ασθενών, να διενεργήσει όλες τις εξετάσεις, ακόμα και τις πλέον απαιτητικές, παράγοντας εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.

Πλεύρης: Προσπαθούμε για καλύτερη περίθαλψη

«Η εταιρεία ΕΥΔΑΠ δείχνει απόλυτα το κοινωνικό της πρόσωπο. Σήμερα μπορούμε να είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που ένα από τα καλύτερα μηχανήματα τα οποία υπάρχουν. βρίσκεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Την περίοδο της πανδημίας υπήρξε μεγάλη ευαισθητοποίηση των εταιρειών για δωρεές και το μεγάλο στοίχημα της πολιτικής ηγεσίας είναι να συνεχιστεί όλη αυτή η δραστηριότητα και μετά την πανδημία.

Έτσι ώστε επιτέλους να καταφέρουμε να δομήσουμε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας με τέτοια υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό. για την παροχή της όσο το δυνατόν καλύτερης και ασφαλέστερης περίθαλψης του ασθενούς.

Ευχαριστούμε την εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το μηχάνημα θα εξυπηρετήσει το δημόσιο αγαθό της Υγείας».

 Διαβάστε επίσης 

Εισήγηση Επιτροπής για ανεμβολίαστους: Με rapid test η είσοδος σε τράπεζες και δημόσιο

Μεταβολισμός: Οι διατροφολόγοι αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά, για να πάρει «φωτιά»

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.