Εισήγηση Επιτροπής για ανεμβολίαστους: Με rapid test η είσοδος σε τράπεζες και δημόσιο

Σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους. Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων μετά από λεπτομερή εξέταση της επιδημιολογικής αξιολόγογησής της χώρας, εισηγείται προς την κυβέρνηση:

-Με υποχρεωτικά Rapid test η είσοδος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, τις τράπεζες, τα εμπορικά καταστήματα αλλά και στους ανοικτούς χώρους εστίασης,

-Δύο Rapid test για όλους τους εργαζόμενους, σε όλους τους χώρους εργασίας,ανεξαρτήτως από το αντικείμενο απασχόλησης. Με την οικονομική επιβάρυνση των τεστ να επιβαρύνει τους εργαζόμενους.

-Επέκταση της χρήσης μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους στις περιοχές που είναι “κόκκινες”, όπως  ίσχυε κατά τη διάρκεια του δεύτερου και τρίτου κύματος της επιδημίας.

Παράλληλα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, εισηγείται την εντατικοποίηση των ελέγχων στα καταστήματα με αυστηροποίηση των ποινών σε όσους δεν εφαρμόζουν τον κανονισμό και δεν ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Οι σχετικές ανακοινωσεις θα  γίνουν από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στις 6 το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης 

Πάμε για τον χειρότερο Νοέμβριο; Τα ρεκόρ από τα συγκριτικά στοιχεία

Θάνος Πλεύρης: Σύντομα θα αποζημιώνεται η θεραπεία για το σύνδρομο long COVID – Δεν θα γίνει lockdown

Το Ισραήλ χάνει την ανοσία του – Όσοι εμβολιάστηκαν από τους πρώτους, μολύνονται από τον κορωνοϊό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.