Κοντοζαμάνης: Ο νόμος για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς θα εφαρμοστεί

Ο νόμος για όσους υγειονομικούς δεν εμβολιαστούν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα εφαρμοστεί. Αυτό διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ότι «το μικρό ποσοστό των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί θα το πράξει μέχρι την εκπνοή της προθεσμία».

«Η Βουλή έχει νομοθετήσει σχετικά και σε μία ευνομούμενη Πολιτεία είναι αυτονόητη η υποχρέωση της Πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως  «Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύσει όλα τα μέλη της και κυρίως τα πιο ευάλωτα. Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με την πανδημία δεν επιτρέπει ούτε επαμφοτερίζουσες τάσεις ,ούτε μισόλογα και ναι μεν, αλλά ούτε και αστερίσκους», πρόσθεσε.

Ρύθμιση που αφορά τη δημόσια υγεία

Ο κ. Κοντοζαμάνης επανέλαβε ότι πρόκειται για μία ρύθμιση η οποία είναι εθνικά απαραίτητη για την δημόσια υγεία, κοινωνικά ευαίσθητη γιατί προτρέπει τους λίγους για να μην βλάψουν την συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης 

Επιστολή Κοντοζαμάνη για τον εμβολιασμό υγειονομικών – Τρίζει τα δόντια

Γώγος: Αυξάνεται η πίεση στις ΜΕΘ- Έκκληση για εμβολιασμό

Έτοιμο το σχέδιο της κυβέρνησης για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί- Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.