Έτοιμο το σχέδιο της κυβέρνησης για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί- Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα από την κυβέρνηση συνολικά για το πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας ενόψει του φθινοπώρου, προανήγγειλε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου και επανέλαβε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην ξανακλείσει η οικονομία.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Οικονόμου, τόνισε ότι «απαιτείται η μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα, να περιοριστούν οι νοσηλείες και οι απώλειες.

Η πραγματικότητα αντιστέκεται και δεν υποχωρεί στις απόψεις όσων αρνούνται να εμβολιαστούν

Και η πραγματικότητα αυτή, σημείωσε εμβατικά, δείχνει ότι για όσους επιμένουν να αρνούνται να εμβολιαστούν δύο ενδεχόμενα υπάρχουν είτε θα εμβολιαστούν είτε θα νοσήσουν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, αλλά και ανθρώπους στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον τους, γεγονός που μπορεί να κοστίσει ζωές. Και αυτό δεν θα είναι απλά ένα λάθος. Θα είναι άδικο. Θα είναι ηθικά απαράδεκτο.

Γι’ αυτό ακριβώς η επιστροφή από τις διακοπές είναι ανάγκη να συνοδεύεται από τεστ και ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων».

Σπουδαίος τενίστας ο Τσιτσιπάς , αλλά δεν μπορεί να αξιολογήσει το εμβόλιο

Κληθείς να σχολιάσει τις απόψεις που εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον εμβολιασμό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας σπουδαίος αθλητής, οι ικανότητές του στον αθλητισμό και η προσφορά του δια του αθλητισμού, στην χώρα είναι αδιαμφισβήτη, εκείνο όμως που αμφισβητείται είναι η ικανότητά του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή εάν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκες χρονικό διάστημα».

«Και αμφισβητείται διότι δεν έχει ούτε τις γνώσεις, ούτε τις σπουδές, ούτε το ερευνητικό έργο που θα του επέτρεπε να σχηματίσει άποψη γύρω από αυτό», επισημαίνοντας ότι τα θέματα αυτά τα αναλύουν και ενημερώνουν την κοινωνία όσοι τα έχουν σπουδάσει και τα έχουν μελετήσει μέσα από το ιατρικό λειτούργημά τους και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

«Σε αυτούς θα είναι καλό να ανατρέχουμε και θα έλεγα ότι όσοι, μέσω της εξαιρετικής παρουσίας και  επιδόσεων τους σε άλλους χώρους, αποτελούν σημείο αναφοράς για ευρύτερες  κοινωνικές ομάδες, καλό θα ήταν είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιου είδους απόψεων», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης : Δεν θα «πληρώσουν» οι εμβολιασμένοι για τους λίγους ανεμβολίαστους

Σκέρτσος: Τα εμβόλια είναι ασφαλή και σώζουν ζωές- Κλείστε ραντεβού

«Κόκκινος» συναγερμός για μπλακ άουτ στο ΕΣΥ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.