Κατέληξε 16χρονη με κορονοϊό στο Παίδων ”Αγία Σοφία”

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Παίδων ”Αγία Σοφία” ένα 16χρονο κορίτσι, που ήταν θετικό στον κορονοϊό, χωρίς – ως φαίνεται – να το γνωρίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη νεαρή από τις Φιλιππίνες, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο, από τη μητέρα της, χωρίς αισθήσεις και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.

Οι γιατροί πραγματοποιήσαν τεστ κορονοϊού το οποίο ήταν θετικό. Σε καραντίνα έχουν μπει οι οικείοι της καθώς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που παρέλαβε και φρόντισε το κορίτσι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι είχε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα από το γαστρεντερικό σύστημα, ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε σταδιακά.

Ο θάνατος του κοριτσιού περιλαμβάνεται στη σημερινή ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ για την επιδημιολογική κατάσταση. Είναι το δεύτερο παιδί που χάνει τη ζωή του από κορονοϊό.

12 παιδιά με Covid-19 στο Παίδων

Στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύονται 12 παιδιά με κορονοϊό, ηλικίας από μερικών ημερών έως 15 ετών. Η κατάστασή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.