Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος – Νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, στα πλαίσια τακτικού προληπτικού ελέγχου, υποβλήθηκε σε rapid test και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Πάντως, ο μητροπολίτης δεν δείχνει σημάδια αδιαθεσίας, ενώ είναι ευδιάθετος και χωρίς κάποια ανησυχητικά συμπτώματα.

Εισαγωγή για προληπτικούς λόγους

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι η εισαγωγή στο νοσοκομείο έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

“Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική και δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Κρίνεται όμως σκόπιμη η παραμονή του στο Νοσοκομείο προς το παρόν, προκειμένου να έχει την καλύτερη ιατρική παρακολούθηση”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: Το πάω μέρα μέρα με τη μητρότητα, έχω πολλές φορές ενοχές αν κάνω το σωστό”

Πώς αντιμετωπίζουμε τα παιδιά στην προ-εφηβεία και στην εφηβεία

Πώς αντιμετωπίζουμε τα παιδιά στην προ-εφηβεία και στην εφηβεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.