Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: Το πάω μέρα μέρα με τη μητρότητα, έχω πολλές φορές ενοχές αν κάνω το σωστό”

«Ξαφνικά γίνεται ένα δέσιμο που πιο δικό σου δεν γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου ήταν προχτές καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε τόσο για το σήριαλ όσο και για την υιοθεσία της κόρης της και την μητρότητα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος», όπου υποδύεται την κακιά «Ελεάννα».

Η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε ότι φέτος θα απέχει από το θέατρο, καθώς θέλει να περνάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Εύα.

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε να το στερηθώ εγώ. Είναι χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου. Το πάω μέρα μέρα (τη μητρότητα), έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά και διλήμματα αν κάνω το σωστό.

Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσα λιγότερα λάθη αλλά δεν γίνεται.

Διδάγματα ζωής

Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι στιγμής είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός, δεν είμαι πάντα γλυκιά! Θα φωνάξω και εγώ.

Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούργιο αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί» εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Διαβάστε επίσης

Πώς αντιμετωπίζουμε τα παιδιά στην προ-εφηβεία και στην εφηβεία

10 αερόβιες ασκήσεις στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό

3 τροφές, που πρέπει να κόψεις, όταν έχεις περίοδο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.