Πλεύρης: Πιθανόν να διατηρηθεί η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους

Η μάσκα και η υποχρεωτική χρήση της στους εσωτερικούς χώρους, μπορεί να διατηρηθεί, καθώς ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αφήνει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σημείωσε ότι μπορεί να μην καταργηθεί καθόλου η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου γιατί είναι ένα ήπιο μέτρο.

Μάσκα στους εσωτερικούς χώρους

«Η μάσκα θα παραμείνει και τον Μάιο και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε αν θα καταργηθεί η υποχρεωτικότητά της, παρακολουθώντας την επιδημιολογική κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Την ίδια ώρα, τα επιδημιολογικά στοιχεία ενόψει της άρσης των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού από την 1η Μαΐου, θα τεθούν επί τάπητος στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Οι επιστήμονες θα εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες που θα εξασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση της χώρας μας στην επόμενη μέρα της πανδημίας, μετά την κατάργηση σχεδόν όλων των περιορισμών.

Διαβάστε επίσης

Καρκίνος: Οι μεταλλάξεις γονιδίων είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα στον τόπο του εγκλήματος

CDC – κορωνοϊός: Τουλάχιστον οι μισοί ενήλικες και το 75% των παιδιών με αντισώματα από προηγούμενη μόλυνση

Ο Guardian αποκαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας, για αξέχαστες διακοπές

Γιατί πρέπει να βγάζουμε τα παπούτσια πριν μπούμε στο σπίτι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.