Πλεύρης: Η άρση των μέτρων αφορά μόνο στους εμβολιασμένους

Άρση των περισσότερων μέτρων μέχρι τα τέλη Μαρτίου μόνο για τους εμβολιασμένους. Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης προσθέτοντας ότι «η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους και οι αποστάσεις είναι ήπια μέτρα και δεν επηρεάζουν την κανονικότητα».

Δεν μιλάμε για άρση μέτρων για τους μη εμβολιασμένους

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι, «για τους μη εμβολιασμένους ακόμα δεν υπάρχει συζήτηση για άρση μέτρων». «Αυτή τη στιγμή μιλάμε για άρση περιορισμών μόνο στους εμβολιασμενους. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί έκαναν μια επιλογή που αποτελεί κίνδυνο για τους ίδιους και την κοινωνία» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας

Δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Ερωτηθείς, δε, για τους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς, μετά και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της περασμένης εβδομάδας, ο Θάνος Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής από 1η Απριλίου στο ΕΣΥ όσων δεν έχουν εμβολιαστεί».

«Ή θα πάμε στο σενάριο να είναι τυπικό προσόν ο εμβολιασμός οπότε οι υγειονομικοί αυτοί θα βρεθούν εκτός ΕΣΥ ή θα παραταθεί η αναστολή για όσο παραμένει η πανδημία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου» είπε.

«Ασχέτως πανδημίας η εισήγησή μου είναι ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι τυπικό προσόν» κατέληξε για το θέμα, ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε επίσης

Όμιλος ΒΕΝΝΕΤΤ: Ποια είναι η ταχέως αναπτυσσόμενη φαρμακευτική εταιρεία, που αγόρασε το ακίνητο του Σιλβεστρίδη

6 τροφές που κόβουν την όρεξη: Διώξτε τη λαχτάρα σας για τα καλά

Αργή η αποκλιμάκωση της επιδημίας COVID-19, ο εφιάλτης δεν τελειώνει ακόμη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.