Παγώνη στο HealthStories : Όποιος δεν είναι παρών στις εφημερίες, δεν δικαιούται να μιλάει

Άστραψε και βρόντηξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη κατά του διοικητή του νοσοκομείου Γ.Γεννηματάς, Λευτέρη Μπούλια, ο οποίος σε ανακοίνωσή που εξέδωσε, διέψευσε τους ισχυρισμούς της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, ότι η εφημερία της Κυριακής έμοιαζε με   «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Παγώνη, εισπράξαμε την απογοήτευση αλλά και τον θυμό της, για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση .

Όποιος δεν είναι παρών στις εφημερίες δεν δικαιούται να μιλάει

«Δεν δικαιούται να μιλάει όποιος δεν είναι παρών στις εφημερίες», είπε στο Healthstories.gr η κα Παγώνη. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουμε 19 μήνες ακόμα και τη ψυχή μας για να κρατήσουμε το ΕΣΥ όρθιο.

Εμείς πρώτοι θλιβόμαστε με αυτές τις εικόνες, είπε η κα Παγώνη, για να προσθέσει ότι τα ράντζα έφτασαν μέχρι την καρδιολογική μονάδα.

Μάλιστα, προκάλεσε τον διοικητή να κάνει ακόμα και τώρα μια επίσκεψη στις κλινικές του νοσοκομείου για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, την κατάσταση και το ”χάος” που επικρατεί, με τα ράντζα στους διαδρόμους .

Ουρές και ράντζα και στο «Αττικόν»

Την ίδια ώρα, δραματική αναμένεται η εφημερία στο νοσοκομείο «Αττικόν». Η ΠΟΕΔΗΝ δίνει στη δημοσιότητα βίντεο από τους διαδρόμους του νοσοκομείου που εφημερεύει μέχρι αύριο το πρωί (09/11).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι τώρα έχουν βγει στους διαδρόμους 82 ράντζα, ενώ αναρωτιέται, για το τι θα γίνει μέχρι να τελειώσει αύριο το πρωί η εφημερία.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος:

«Το ΑΤΤΙΚΟN ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ εφημερεύει έως αύριο το πρωί. Γέμισαν ήδη οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα. Μέχρι τώρα ανέπτυξε 82 ράντζα. Περιμένουν ασθενείς στα επείγοντα ουρές για να εξετασθούν. Η διοίκηση του νοσοκομείου σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τι θα γίνει μέχρι αύριο πρωί»;

 

Διαβάστε επίσης 

ΠΟΕΔΗΝ: Ουρές και ράντζα στο Αττικόν – Σε πίεση το ΕΣΥ

Πώς δρουν τα νέα χάπια για τον κορωνοϊό – Δύο διακεκριμένοι καθηγητές εξηγούν

Η άσκηση των δύο λεπτών που ρίχνει την υψηλή αρτηριακή πίεση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.