Διοίκηση νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς προς Ματίνα Παγώνη: Είχαμε λιγότερα ράντζα από την προηγούμενη εφημερία

Η διοίκηση του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς έσπευσε να απαντήσει σε όσα δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη για τη χθεσινή εφημερία του μεγάλου νοσηλευτικού ιδρύματος της Αθήνας.

Τι λέει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς

Σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως «προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζονται τα εξής:

  • Το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).
  • Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες (ράντζα), στη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.
  • Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας».

Να σημειώσουμε εδώ ότι η κα. Παγώνη δεν είπε ότι αυξήθηκαν τα περιστατικά COVID-19 αλλά ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση ασθενών από διάφορες αιτίες.

 

Διαβάστε επίσης

Εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών: Ποια είναι η άποψη του καθηγητή Γιώργου Χρούσου

Θεσσαλονίκη: Πάνω 300 ασθενείς πέθαναν από COVID-19 μέσα σε δύο εβδομάδες

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.