ΠΟΕΔΗΝ: Ουρές και ράντζα στο Αττικόν – Σε πίεση το ΕΣΥ

Ιδιαίτερα βεβαρημένη είναι η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, λόγω της έξαρσης του 4ου κύματος της επιδημίας. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η πίεση που δίνουν οι νοσηλείες των κρουσμάτων αυξάνεται και στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής.

Δραματική αναμένεται η εφημερία στο νοσοκομείο Αττικόν. Η ΠΟΕΔΗΝ δίνει στη δημοσιότητα βίντεο από τους διαδρόμους του νοσοκομείου που εφημερεύει μέχρι αύριο το πρωί (09/11).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι τώρα έχουν βγει στους διαδρόμους 82 ράντζα, ενώ αναρωτιέται, για το τι θα γίνει μέχρι να τελειώσει αύριο το πρωί η εφημερία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος:

«Το ΑΤΤΙΚΟN ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ εφημερεύει έως αύριο το πρωί. Γέμισαν ήδη οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα. Μέχρι τώρα ανέπτυξε 82 ράντζα. Περιμένουν ασθενείς στα επείγοντα ουρές για να εξετασθούν. Η διοίκηση του νοσοκομείου σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τι θα γίνει μέχρι αύριο πρωί;»

Δείτε το βίντεο  – HealthStories-Ράντζα στο Αττικόν

«Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο «Γεννηματάς»

Την ίδια ώρα η  πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη χαρακτήρισε τη χθεσινή εφημερία «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» με το νοσοκομείο «Γεννηματάς» να δανείζεται- όπως είπε  ράντζα από το γειτονικό «Σωτηρία» προκειμένου να ανταπεξέλθει αφού οι κλίνες ήταν γεμάτες τόσο από περιστατικά COVID όσο και από NON COVID.

«Έχει γεμίσει το νοσοκομείο από περιστατικά non COVID, ενώ για τα COVID κλείσαμε κλινικές non COVID για να μπουν μέσα. Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη. Τους έχουμε ξεπεράσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι απαντά η διοίκηση 

Ωστόσο, τον τελευταίο ισχυρισμό διέψευσε το μεσημέρι της Δευτέρας. Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή η διοίκηση , «επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. “ΣΩΤΗΡΙΑ” ή από άλλη Μονάδα Υγείας.»

Διαβάστε επίσης 

Ματίνα Παγώνη: Δραματική εφημερία στο Γ. Γεννηματάς – Πήραμε δανεικά ράντζα

Διοίκηση νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς προς Ματίνα Παγώνη: Είχαμε λιγότερα ράντζα από την προηγούμενη εφημερία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.