Απαράδεκτη ανάρτηση Πολάκη εναντίον του Βασιλακόπουλου – Έμμεση στήριξη του προπηλακισμού του καθηγητή

Όσοι απορούσαν αν έχει πολιτική έκφραση αυτό το ετερόκλητο πλήθος, αρνητών, ανεμβολίαστων, επιχειρηματιών που δεν εφαρμόζουν τους κανόνες και εκπροσώπων των ΜΜΕ που υπονομεύουν την εμβολιαστική εκστρατεία, πήραν την απάντησή τους.

Αφορμή δόθηκε με την περιπέτεια του καθηγητή Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Θεόδωρου Βασιλακόπουλου στη γνωστή ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όπου δέχτηκε επίθεση επειδή ζήτησε να γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών, όπως ορίζουν οι σχετικές ΚΥΑ.

Ο Παύλος Πολάκης –ποιος άλλος;– έσπευσε να αναπαραγάγει μια ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που επιτέθηκε ad hominem στον κ. Βασιλακόπουλο, αντικρούοντας δηλαδή όχι τα της επίθεσης , αλλά «καταγγέλλοντας» ότι το γεύμα το πλήρωνε φαρμακευτική (κάτι τέτοιο όμως δεν απαγορεύεται, ενώ απαγορεύεται να μη γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού).

Αν όμως ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι μια περίπτωση σε μια γωνιά της ζούγκλας της δημόσιας σφαίρας, ο κ. Πολάκης είναι πολιτικό πρόσωπο, αγαπημένος βουλευτής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Και το να επιτίθεται σε έναν συνάδελφό του γιατρό, ο οποίος αν μη τι άλλο ζήτησε να εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας, συνιστά πολιτική πράξη με σαφές πρόσημο.

Η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook:

«Δαπιτάκο Βασιλακόπουλε, που έγινες καθηγητής κουβαλώντας προτζέκτορες και εργασιορυπαίνοντας……. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, πρώτον ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και δεύτερον σου έχω σούρει πολύ λίγα!!!!

Υ.Γ. Όλοι στην ταβέρνα Ζιώγα αν βρεθούμε από ‘κει!!».

Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε και τι εννοούσε μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας, που σε μια απίστευτα ανορθολογική θέση, ζήτησε επιστήμονες «κοινής αποδοχής». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει, προφανώς, επιστήμονες που ταιριάζουν στη μενταλιτέ του κ. Πολάκη!

Δείτε αναλυτικά στο mononews.gr

Διαβάστε επίσης

Οικονόμου: Η άρνηση εμβολιασμού είναι πράξη δυνάμει αυτοκτονική

Πότε πρέπει να πάτε αμέσως στο νοσοκομείο αν έχετε διαγνωσθεί με κορωνοϊό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.