Δραματική έκκληση Γκάγκα: “Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε”

Η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, εκφράζει τηναγωνία της με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγο.

Στόχος της φορτισμένης έκκλησης της Μίνας Γκάγκα προς τους πολίτες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού καθώς, όπως αναφέρει, χθες, Σάββατο, έχασε τη ζωή του 28χρονος στην Κομοτηνή, ο τρίτος ανεμβολίαστος άνθρωπος αυτής της ηλικιακής ομάδας που κατέληξε αυτή την εβδομάδα.

Η ανάρτησή της στο Facebook:

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».

Διαβάστε επίσης

Καμένα Βούρλα: Αξιοποίηση ιαματικής ιατρικής για ποιοτικό τουρισμό στη χώρα

Θεραπευτές σε οίκο ευγηρίας διοργανώνουν αυτή την τελετή για ζευγάρι υπερηλίκων

Κάν’ το όπως ο Αϊνστάιν – Υιοθέτησε το πρωινό του

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.