Θεραπευτές σε οίκο ευγηρίας διοργανώνουν αυτή την τελετή για ζευγάρι υπερηλίκων

Μπορεί όταν παντρεύτηκε, στις 16 Σεπτεμβρίου 1944, οι συνθήκες να μην επέτρεπαν να φορέσει νυφικό και να έχει μία τελετή γάμου όπως την ονειρευόταν, όμως τα χρόνια περνούν, οι εποχές αλλάζουν και να που, σήμερα, 80 σχεδόν χρόνια μετά, η ευαισθησία μερικών ξεχωριστούν ανθρώπων δημιούργησε την ιδανική συνθήκη για να τελεστεί ο γάμος. Στον οίκο ευγηρίας και με νυφικό, παρακαλώ.

Στην 77η επέτειο του γάμου της, η 97χρονη Φράνκι Κινγκ τελικά πραγματοποίησε την ευχή της χάρη στην ομάδα των θεραπευτών στον οίκο ευγηρίας όπου διαβιεί πλέον με τον σύζυγό της.

Δάκρυα χαράς και ευτυχίας

Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική για όσους την έζησαν από κοντά.

«Ήταν τόσο δύσκολο να συγκρατήσω τα δάκρυά μου πίσω από το φακό καθώς κατέγραφα αυτή τη στιγμή του όμορφου αυτού ζευγαριού και η αγάπη της ομάδας που οργάνωσε το γεγονός για αυτούς», λέει η φωτογράφος του οίκου ευγηρίας St. Corix, Χίλαρι Μίκελσον.

Στην προετοιμασία της νύφης βοήθησε η κόρη της, Σου, πριν την παραδώσει στον γαμπρό που περίμενε με ανυπομονησία, περιτριγυρισμένος με λουλούδια και φορώντας την στολή του από την Πολεμική Αεροπορία.

Με τραγούδια της δεκαετίας του 1940

«Θα ευχόμουν ο καθένας να μπορεί να δει τη λάμψη στα μάτια της. Μου είπε ότι ένιωθε πολύ όμορφη. Ήταν τόσο γλυκό», ανέφερε μέλος του προσωπικού του οίκου.

Για να ολοκληρωθεί η όμορφη αυτή στιγμή, μουσικοθεραπευτής του οίκου έπαιξε τραγούδια της δεκαετίας του ’40, όσο η Κινγκ βάδιζε προς τον σύζυγό της.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την βαρύτητα αυτής της υπέροχης στιγμής. Μόνο να βλέπω την μητέρα μου να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη πριν από την τελετή και το λαμπερό χαμόγελο του μπαμπά μου, όταν την είδε με το νυφικό. Δεν μπορούσα να δω μέσα από τα δάκρυά μου», ανέφερε η κόρη του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης

«Όχι, παππού, δεν θα παίζεις μαζί μου όπως θέλεις!»: Μια ιστορία που μαθαίνει να σεβόμαστε το ΟΧΙ

COVID-19: Παζλ η προστασία των παιδιών στο σχολείο

Κάν’ το όπως ο Αϊνστάιν – Υιοθέτησε το πρωινό του

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.