Έκκληση της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους ανεμβολίαστους

Βαρυσήμαντη παρέμβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου την Παρασκευή για το θέμα των εμβολιασμών στο πλαίσιο ενημέρωσης της από τον πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Προέδρος της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου τόνισε ότι η μόνη λύση για να απαλλαγούμε από τον εφιάλτη της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός και πρέπει να δείξουμε υψηλότερο αίσθημα ευθύνης.

Πρόσθεσε ότι η υιοθέτηση αντιεπιστημονικών απόψεων δεν βλάπτει μόνο την υγεία όσων την ασπάζονται αλλά και των υπολοίπων, σημείωσε και πρόσθεσε ότι  το Σύνταγμα δεν αναγνωρίζει σε κανέναν το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων του.

Ειδική αναφορά έκανε η κ. Σακελλαροπούλου και σε όσους διατηρούν επιφυλάξεις, λέγοντας ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε και περιορισμούς. Αν δεν τους πείθει ο λόγος των επιστημόνων ή εμείς, ας ακούσουν όσους νόσησαν και ας το ξανασκεφτούν.

Την αναγκαιότητα επιτάχυνσης των εμβολιασμών επισήμανε και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος μάλιστα έκανε επίκληση σε άρθρο του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο – όπως τόνισε – το Κράτος δικαιούται να αξιώνει απ’ όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.

Διαβάστε επίσης

Healthsecrets – Όταν η φαρμακευτική πολιτική δεν πουλάει εν μέσω επιδημίας και θέρους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.