Σαρώνει η μετάλλαξη Δέλτα στη Γαλλία-Νέα καμπάνια εμβολιασμού

Σαρώνει η μετάλλαξη Δέλτα στη Γαλλία, προκαλώντας ανησυχία σε κυβέρνηση κια υγιειονομικές αρχές.

Το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα του κορονοϊού, αντιστοιχεί τώρα περίπου στο ένα τρίτο των κρουσμάτων της COVID-19 στη Γαλλία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν. 

Η τελευταία εκτίμηση του υπουργού για το ιδιαιτέρως μεταδοτικό στέλεχος Δέλτα, που αρχικά εντοπίστηκε στην Ινδία, έρχεται να συγκριθεί με την προηγούμενη εκτίμησή του, στις 29 Ιουνίου, όταν είπε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος αντιστοιχούσε περίπου στο 20% των κρουσμάτων στη χώρα.

Νέα καμπάνια εμβολιασμού

Σε μια προσπάθεια να αναδείξει τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού, οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας (ARS Paca), δημιούργησαν μια πρωτότυπη καμπάνια, με αισθητική και χιούμορ, προκειμένου να πείσουν τους πολίτες -ιδιαίτερα τους νέους- να σπεύσουν και να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

Με κάθε εμβολιασμό η ζωή ξεκινά ξανά

Στις φωτογραφίες της καμπάνιας, παρουσιάζονται καταστάσεις που όλοι έχουμε βιώσει και θέλουμε να ξαναζήσουμε.

«Σκηνές επανένωσης», όπως ένα φιλί ή μια αγκαλιά, και μια σημείωση που γράφει: «Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητά αποτελέσματα. Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά».

Η καμπάνια για τα θετικά που συνεπάγεται ο εμβολιασμός έρχεται εν μέσω της αυξανόμενης ανησυχίας για τη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία αναμένεται να κυριαρχήσει το καλοκαίρι.

 

Διαβάστε επίσης

Η επιτάχυνση του εμβολιασμού είναι η μόνη απάντηση στο στέλεχος Δέλτα

Παπαευαγγέλου : 100% πιο μεταδοτική η μετάλλαξη Δέλτα

Το άλλο πρόσωπο της μετάλλαξης Δέλτα: Είναι σαν ένα άσχημο κρυολόγημα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.