Δωρεάν τα self tests από τα φαρμακεία της Αττικής και της Αχαΐας

Δωρεάν θα διανέμουν έως το τέλος Αυγούστου οι φαρμακοποιοί της Αττικής και της Αχαΐας τα self tests στους πολίτες που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο για τον κορονοϊό.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), που συνεδρίασε την Πέμπτη για τη συνέχιση της διανομής δωρεάν self tests από τα φαρμακεία του Λεκανοπεδίου, ήταν θετική, ενώ παρόμοια απόφαση είχε λάβει και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας στις 22 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη ο Παμνελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος είχε απαντήσει θετικά στο αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη να συνεχισθεί για ακόμα δύο μήνες η δωρεάν διάθεση των self tests.

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Αχαΐας είχαν διαφοροποιηθεί τονίζοντας ότι δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα του κλάδου τόσο σε ότι αφορά τη διάθεση των self tests όσο και σε άλλα θεσμικά αιτήματα.

Διαβάστε επίσης

Self test: Συνεχίζεται η διάθεσή τους από τα φαρμακεία

Παπαευαγγέλου: Ένα στα 3 κρούσματα διαγνώστηκε από τη διαδικασία του selftesting

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.