Σον Πεν: Ο εμβολιασμός για την COVID-19 πρέπει να είναι υποχρεωτικός

-

Φανατικά υπέρ του εμβολίου της COVID-19 τάσσεται ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο δημοφιλής καλλιτέχνης αρνήθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Gaslit», επειδή δεν είχαν κάνει το εμβόλιο όλοι όσοι συμμετέχουν.

Μιλώντας σε εκπομπή στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ζήτησε να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους.

«Υπάρχουν, ξέρετε, ορισμένα εδάφια, στη Δεύτερη Τροπολογία, τα οποία πραγματικά πιστεύω. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αναγνωρίσετε ότι, με κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να τριγυρνάς σημαδεύοντας με ένα όπλο το πρόσωπό κάποιου, γιατί αυτό συμβαίνει με τους ανεμβολίαστους», ανέφερε ο ακτιβιστής ηθοποιός, ο οποίος εξήγησε γιατί αρνήθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα της νέας του σειράς.

«Δεν ήθελα να νιώθω συνένοχος σε κάτι που φροντίζει τη μία ομάδα και όχι την άλλη. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικό, όπως το να ανάβεις τους προβολείς στο αυτοκίνητο τη νύχτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Σον Πεν, οι ανεμβολίαστοι ανήκουν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.

«Υπάρχουν εκείνοι, που μόλις ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) δώσει την πλήρη έγκριση, θα προχωρήσουν στον εμβολιασμό. Και υπάρχουν κι εκείνοι, που έχουν παγιωθεί σε ένα είδος ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού και σε μια πολιτική ταυτότητα, που έχει πάρει κάπως παράδοξα αυτό το ζήτημα, σε κάτι που ξεχνά ότι στις ΗΠΑ, ολόκληρη η ιστορία μας, όλα, βασίζονται στο να είμαστε ανεξάρτητοι γιατί κατανοούμε την αλληλεξάρτηση», είπε ο 61χρονος καλλιτέχνης.

Διαβάστε επίσης

Σε πρώτο πρόσωπο: Η Σοφία Βεργκάρα πέρασε καρκίνο του θυρεοειδούς

Περπάτημα: Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να δεις το σώμα σου να αλλάζει

Είναι βασικά στη μεσογειακή διατροφή και τα λατρεύουμε, τι είναι;

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.