Ραδιοφωνικός παραγωγός – αρνητής του εμβολίου χαροπαλεύει στην εντατική

Μία ακόμη περίπτωση αρνητή του εμβολίου, που χαροπαλεύει στην εντατική. Αυτή τη φορά πρόκειται για ραδιοφωνικό παραγωγό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Phil Valentine, που έχει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό WWTN-FM στο Νάσβιλ του Τενεσί, αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ότι είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό.

«Αληθεύουν οι φήμες. Έχω COVID. Δυστυχώς για εκείνους, που με μισούν εκεί έξω, φαίνεται ότι θα τα καταφέρω», έγραψε στο Facebook.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα εμπειρία» τη λοίμωξη και δεσμεύθηκε ότι θα τα πει όλα στους ακροατές του, όταν θα επέστρεφε στην εκπομπή του.

Ωστόσο δύο εβδομάδες αργότερα, ο αδελφός του Marc αποκάλυψε ότι ο Phil νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «σε πολύ σοβαρή κατάσταση με πνευμονία και τις γνωστές παρενέργειές της από την COVID-19.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του, στον λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού στο Facebook, εκπροσωπώντας ολόκληρη την οικογένεια, είπε ότι ο αδελφός του νοσηλεύεται στην εντατική, αναπνέοντας με μηχανική υποστήριξη, αλλά δεν έχει διασωληνωθεί.

«Ο Phil θα ήθελε να γνωρίζουν οι ακροατές του ότι μολονότι ουδέποτε υπήρξε “αντι-εμβολιαστής”, μετανιώνει που δεν πήρε πιο σαφή θέση “υπέρ του εμβολίου” και ανυπομονεί να βρεθεί σε θέση να υποστηρίξει αυτή την άποψη, μόλις επιστρέψει στα ερτζιανά, πράγμα που ελπίζουμε όλα να γίνει σύντομα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και το κείμενο καταλήγει ως εξής: «Σας παρακαλούμε συνεχίστε να προσεύχεστε για την ανάρρωσή του και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!».

Διαβάστε επίσης

Ο Εμανουέλ Μακρόν απαντά σε πολίτες για τα εμβόλια μέσω Instagram και Tik Tok

Επίθεση χάκερ στην Ιταλική πλατφόρμα εμβολιασμών – Εκτεθειμένα τα προσωπικά δεδομένα

Author

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.