Σε πρώτο πρόσωπο: Η Σοφία Βεργκάρα πέρασε καρκίνο του θυρεοειδούς

Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του θυρεοειδούς μίλησε η γνωστή Λατίνα ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, σε εκδήλωση για την υποστήριξη ατόμων, που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο.

Στα 28 μου διαγνώστηκα με καρκίνο του θυρεοειδούς, χωρίς, μάλιστα, να έχω την παραμικρή ένδειξη.

Είχα επισκεφτεί τον γιατρό μου για μία επίσκεψη ρουτίνας, όταν εκείνος ένιωσε κάτι σκληρό στον λαιμό μου, την ώρα της ψηλάφησης. Ήταν μία επίσκεψη ρουτίνας, μέχρι που ο γιατρός ένιωσε κάτι στον λαιμό μου. Χρειάστηκε να κάνω πολλές εξετάσεις για να δούμε τι είναι και, τελικά, μου είπαν ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς.

Φοβήθηκα αρκετά μόλις άκουσα την διάγνωση, όμως προσπάθησα να μην πανικοβληθώ και να μάθω περισσότερα σχετικά με το θέμα.

Όταν είσαι νέα και ακούς την λέξη καρκίνος, το μυαλό σου πηγαίνει σε τόσα πολλά. Προσπάθησα να διαβάσω και να ανακαλύψω ό,τι μπορούσα για αυτό. Ήμουν τυχερή που το έμαθα νωρίς και είχα την καθημερινή στήριξη των γιατρών μου και της οικογένειάς μου.

Πολλοί celebrities κερδίζουν δημοσιότητα λόγω προβλημάτων, που έχουν αντιμετωπίσει. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Ο καρκίνος δεν είναι αστεία υπόθεση. Δεν θες να ασχολείσαι με κάτι άλλο, όταν περνάς όλο αυτό.

Η ηθοποιός αντιμετώπισε το πρόβλημα με φάρμακα και δεν χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Διαβάστε επίσης

Σε πρώτο πρόσωπο: Μάριος Ατζέμης Υπεύθυνος Μείωσης Βλάβης Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή»

Σε πρώτο πρόσωπο: Το νόημα του εθελοντισμού

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.