5 λεπτά αρκούν. Με αυτή τη γυμναστική θα χάσεις γρήγορα τα κιλά του Πάσχα

Και φτάσαμε στο Πάσχα. Το πρώτο ελεύθερο Πάσχα έπειτα από δύο χρόνια. Και όπως είναι λογικό δεν θα δεχτούμε κανέναν περιορισμό. Θα φάμε και θα πιούμε και θα το γλεντήσουμε. Μεταξύ πολλών άλλων, μας περιμένουν οι λιχουδιές και τα φαγητά, του πασχαλινού τραπεζιού. Που, όμως, είναι όλα τους παχυντικά, και όλο θερμίδες. Να τα στερηθείς; Δεν μπορείς. Να τους αντισταθείς; Χμ, αυτό και αν είναι δύσκολο. Τι γίνεται όμως με τα κιλά;

Το σωστό είναι να απολαύσεις τα φαγητά και γλυκά του Πάσχα με μέτρο, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Αλλά σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις και πάρεις κάποια κιλάκια παραπάνω, δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα. Μπορείς να χάσεις τα κιλά του Πάσχα, κάνοντας γυμναστική.

5 λεπτά καθημερινής γυμναστικής 

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις μία σειρά από ασκήσεις yoga που θα σε βοηθήσουν μεταξύ άλλων να κάψεις θερμίδες, αλλά και να σφίξεις τους κοιλιακούς σου. Είναι εύκολες και δεν θα σου πάρουν πολύ χρόνο, αφού το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διάρκειας 5 λεπτών.

Πηγή: Popsugar

Διαβάστε επίσης

Απίστευτο και όμως αληθινό! Έβγαινε θετικός στον κορονοϊό επί 505 ημέρες

Ζαούτης: «Πιθανόν να έχουμε κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά και στη χώρα μας»

Ζαούτης: «Πιθανόν να έχουμε κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά και στη χώρα μας»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.