Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες συμπληρώματος διατροφής για αδυνάτισμα – Βρέθηκε αιθυλενοξείδιο

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες συμπληρώματος διατροφής για αδυνάτισμα λόγω επιμόλυνσης με μη εγκεκριμένη ουσία. Η επιμόλυνση έχει γίνει με αιθυλενοξείδιο, ουσία που θεωρείται τοξική και καρκινογόνος.

Οι παρτίδες συμπληρώματος διατροφής

Συγκεκριμένα ο ΕΟΦ ανακοίνωσε:

– Την ανάκληση της παρτίδας 273220 του συμπληρώματος διατροφής ALLNUTRITION REDOX EXTREME 90 caps (της εταιρείας SDF SA, Πολωνίας), στο οποίο χρησιμοποιήθηκε α’ ύλη επιμολυσμένη με τη μη εγκεκριμένη ουσία αιθυλενοξείδιο. Το προϊόν διακινήθηκε από την εταιρεία SDF SA, Πολωνίας στην επιχείρηση ‘ATPSTORE’ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΑΖΟΣ.

– Την ανάκληση της παρτίδας AN210529 του συμπληρώματος διατροφής ALLNUTRITION ENERGY BALANCE 60 caps και της παρτίδας AN210606 του συμπληρώματος διατροφής ALLNUTRITION BRAIN FOCUS 60 caps (της εταιρείας SDF SA, Πολωνίας), στα οποία χρησιμοποιήθηκε α’ ύλη επιμολυσμένη με τη μη εγκεκριμένη ουσία αιθυλενοξείδιο. Τα προϊόντα διακινήθηκαν από την εταιρεία SDF SA, Πολωνίας στην επιχείρηση Ν. ΣΥΓΑΜΒΡΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ “PLANET MUSCLE”

– Την ανάκληση της παρτίδας AN210522 του συμπληρώματος διατροφής ALLNUTRITION GOOD TRIP 60 caps και της παρτίδας AN210606 του συμπληρώματος διατροφής ALLNUTRITION BRAIN FOCUS 60 caps (της εταιρείας SDF SA, Πολωνίας), στα οποία χρησιμοποιήθηκε α’ ύλη επιμολυσμένη με τη μη εγκεκριμένη ουσία αιθυλενοξείδιο. Τα προϊόντα διακινήθηκαν από την εταιρεία SDF SA, Πολωνίας στην επιχείρηση Κ.ΚΟΡΝΑΡΟΣ – Σ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΟΕ “SPORT NUTRITION”.

Διαβάστε επίσης

Ασθενείς δημόσιων νοσοκομείων θα χειρουργούνται από γιατρούς του ΕΣΥ σε ιδιωτικές κλινικές – Δήλωση του Θάνου Πλεύρη στο Healthstories

Οδηγός για ασφαλή ταξίδια με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα Re-open EU

Θεραπείες ομορφιάς κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.