Δωρεάν εξέταση αυτιών στην Ακτή του Ήλιου από το Μetropolitan Ηospital

Δωρεάν εξέταση αυτιών πραγματοποιείται στην Ακτή του Ήλιου από γιατρούς του Μetropolitan Ηospital και αν κριθεί απαραίτητο θα γίνει και καθαρισμός αυτιών από εξειδικευμένο γιατρό.

Δωρεάν εξέταση αυτιών στην Ακτή του Ήλιου από το Μetropolitan Ηospital

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 11.00 έως τις 13.00, το ιατρείο του Μetropolitan Ηospital στην Ακτή του Ήλιου, στον Άλιμο, προσφέρει δωρεάν εξέταση αυτιών για όσους το επιθυμούν.

Ο κ. Ιωάννης Οικονομίδης, Διευθυντής Παιδό – Ωτορινολαρυγγολόγος του Metropolitan Hospital θα βρίσκεται στην Ακτή του Ήλιου για έλεγχο αυτιών και μπορεί να πραγματοποιήσει καθαρισμό αν αυτό κριθεί απαραίτητο μετά την εξέταση.

Η εξέταση θα γίνει σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό. Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Από το 2017 το Metropolitan Hospital, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δίνει σταθερά το «παρών» στην Ακτή του Ήλιου όλο το καλοκαίρι, από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο με πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο ιατρείο και παρουσία νοσηλευτή, παρέχοντας δωρεάν πρώτες βοήθειες και μεταξύ άλλων, καρδιολογικές, ορθοπαιδικές και δερματολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης

Έρευνες έδειξαν ότι μία επικίνδυνη χημική ουσία, ανιχνεύεται στο 90% των Ευρωπαίων

Η «άγνωστη» Φωφώ, η νέα πλατφόρμα και ο Φιλίππου που μετράει μέρες

Μονάδα Υποστήριξης για όσους νόσησαν από παιδικό καρκίνο δημιούργησε το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.