Mπαμπάς βγάζει βόλτα τα 5χρονα πεντάδυμα παιδιά του με λουρί και ξεσηκώνεται το διαδίκτυο – Τι λέει η ειδικός

Ο Τζόρνταν Ντρίσκελ δέχθηκε πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο επειδή χρησιμοποιεί λουρί όταν βγαίνει με τα 5χρονα πεντάδυμα παιδιά του για βόλτα.

«Τα παιδιά είναι τόσο περίεργα – θέλουν να τρέξουν και να εξερευνήσουν», είπε ο Τζόρνταν, 31 ετών, στο TODAY Parents. «Για τη δική μας ηρεμία και λογική, χρησιμοποιούμε λουρί. Μας επιτρέπει επίσης να φεύγουμε από το σπίτι και να κάνουμε διασκεδαστικά πράγματα ως οικογένεια χωρίς άγχος».

Ο Driskell και η σύζυγός του Briana, είχαν ένα καρότσι 6 θέσεων για τα παιδιά τους Zoey, Dakota, Hollyn, Asher και Gavin.

«Ήταν πολύ ογκώδες και γελοίο για να το πάρεις οπουδήποτε», είπε ο μπαμπάς από το Κεντάκι. «Τα παιδιά πλέον θέλουν να περπατήσουν όταν πάμε κάπου με κόσμο. Το λουρί τους δίνει την ευκαιρία να το κάνουν – αλλά εξακολουθούμε να έχουμε τον έλεγχο. Το λατρεύουν».

Healthstories Mπαμπάς βγάζει βόλτα τα 5χρονα πεντάδυμα παιδιά του με λουρί και ξεσηκώνεται το διαδίκτυο - Τι λέει η ειδικός2

Ο Ντρισκέλ δέχθηκε πολλές επικρίσεις όταν μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με τα πεντάδυμα να φορούν λουρί κατά τη διάρκεια μιας ημερήσιας εκδρομής σε ένα ενυδρείο. Το βίντεο δημοσιεύτηκε πέρυσι, αλλά πρόσφατα άρχισε να γίνεται viral με περισσότερες από τρία εκατομμύρια προβολές.

Μερικά από τα σχόλια που έχουν εμφανιστεί στη ροή του για το λουρί στα παιδιά:

«Είναι άνθρωποι και όχι σκύλοι».

«Δεν μπορείτε απλά να εκπαιδεύσετε καλά τα παιδιά σας; Εξηγήστε τους γιατί είναι επικίνδυνο να τρέξετε μακριά;».

«Μην έχετε τόσα πολλά παιδιά αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την πίεση».

“Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τόσα πολλά παιδιά, μην τα αποκτήσετε εξαρχής».

Η ειδικός σε θέματα γονέων και ανάπτυξης νέων, Δρ. Deborah Gilboa, προσέφερε μια διαφορετική άποψη.

«Αυτή είναι η δημιουργική επίλυση προβλημάτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμπεριφέρεσαι στα παιδιά σαν ζώα», είπε ο Gilboa στο TODAY. «Η εναλλακτική θα ήταν απλώς να μείνουν στο σπίτι».

Η Γκιλμπόα πρόσθεσε ότι οι ακόλουθοι πρέπει να μην κρίνουν.

«Είναι ένα εξαιρετικό σύστημα για έναν γονέα με ένα παιδί με δυσκολίες ή ένα παιδί που δεν έχει κατακτήσει όλες τις ακουστικές του δεξιότητες», εξήγησε. «Το 99,9% των μαμάδων και των μπαμπάδων θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και οι συγκεκριμένοι το κάνουν για να λύσουν ένα πρόβλημα».

Μέχρι την ηλικία των 8 ή 9, τα παιδιά θα πρέπει να ακολουθούν χωρίς σύστημα λουριών και να έχουν φωνητικό έλεγχο, σύμφωνα με την Gilboa. “Θα ήταν άβολο να είσαι με λουρί στο τέλος του δημοτικού!”.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com, today.com

Διαβάστε επίσης

Οι περίεργες συνήθειες 6 υπεραιωνόβιων ανθρώπων

Η τσάντα από δέρμα κροκόδειλου σε ζωολογικό κήπο γίνεται viral

Το καλύτερο τρόφιμο για τα μαλλιά και την τριχόπτωση – τα έχει όλα

Η ευλογιά των πιθήκων “πάει με χίλια”: Πότε επιβάλλεται να πάμε στον γιατρό – Τα φάρμακα και τα εμβόλια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.