Τη δημιουργία ΜΕΘ Παίδων στη Λάρισα, ανακοίνωσε το υπ. Υγείας

Τη δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Το έργο αυτό (κατασκευή και προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού) θα υλοποιηθεί με τη χορηγία της οικογένειας του επιχειρηματία Ξενοφώντα Καντώνια.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο επιχειρηματίας Ξ. Καντώνιας με τα παιδιά του και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης. Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της υλοποίησης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων (ΜΕΘ) καθώς και η στελέχωση της και τονίστηκε η σημασία του έργου για τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι με αυτή την απόφαση, γίνεται πράξη ενός αιτήματος πολλών ετών με τη συμβολή μιας σημαντικής ιδιωτικής χορηγίας.

Διαβάστε επίσης 

Αύξηση συμμετοχής σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια για τους πολίτες που δεν εγγραφούν σε προσωπικό γιατρό

Ευλογιά των πιθήκων – CDC : Σεξ με τα… ρούχα και αυτοϊκανοποίηση

#PameNaXasoume: Εκστρατεία ενημέρωσης για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.