Χριστούγεννα 2021: Συγκεντρώνουμε παιδικά βιβλία για τους μικρούς ασθενείς των ογκολογικών νοσοκομείων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, εν όψει των Χριστουγέννων, μας καλεί να λάβουμε μέρος στη δράση “Θέλω να σου χαρίσω ένα βιβλίο”, συγκεντρώνοντας βιβλία για παιδιά και εφήβους που θα χαριστούν στους μικρούς ασθενείς των ογκολογικών νοσοκομείων.

Πού θα φέρνετε τα βιβλία

Χριsτούγεννα 2021: Συγκεντρώνουμε παιδικά βιβλία για τους μικρούς ασθενείς των ογκολογικών νοσοκομείων

Τα βιβλία που μπορούν να προσφέρουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και μπορούν να απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε εφήβους και παιδιά.

Το χρονικό περιθώριο

Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στη δράση αυτή, να καταθέσουν τα βιβλία από τις 25 Νοεμβρίου έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2021, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας στο Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων – Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Χίου 16-18, Τ.Κ.10438 Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείου), στον 4° όροφο.

Η δράση “Θέλω να σου χαρίσω ένα βιβλίο” στηρίζει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η άσκηση με έσωσε μετά από ένα οκτάωρο μπροστά από τον υπολογιστή

Παπαευαγγέλου: “Απίθανη η εκδοχή η Όμικρον να αποδειχθεί τόσο σοβαρή, ώστε να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα εμβόλια”

Γιατί το παιδί μου εμφανίζει καθυστερημένη ανάπτυξη;

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.