Επιστημονική ημερίδα για τη διαχείριση ασθενών με παθολογία τραχήλου μήτρας

Το Τμήμα Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας του ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP),διοργανώνει την Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Κολποσκόπηση, Κυτταρολογία, HPV tests, Βιοδείκτες, Αλγόριθμοι και Scoring system στη διαχείριση ασθενών με παθολογία τραχήλου μήτρας”, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 10:00π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Επιστημονικός υπεύθυνος της Ημερίδας είναι ο κ. Ευριπίδης Μπιλιράκης, MD, PhD, Μαιευτήρας / Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Κλινικός Καθηγητής Ιατρικής Σχολής European University of Cyprus, Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP), Υπεύθυνος Τμήματος Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας ΙΑΣΩ.

Επιστημονική ημερίδα για τη διαχείριση ασθενών με παθολογία τραχήλου μήτρας

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάλυση όλου του φάσματος των νέων μοριακών διαγνωστικών μεθόδων που έχουν εισαχθεί διεθνώς με σκοπό τον έλεγχο, αλλά και τη διαλογή, όπως και τη διαχείριση περιστατικών που σχετίζονται με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και την τραχηλική καρκινογένεση. Οι νέες αυτές τεχνικές αποτελούν την πλέον σύγχρονη προσέγγιση στα χέρια των ειδικών σε επίπεδο τόσο πρόληψης, όσο και θεραπείας και έχουν ήδη εισαχθεί ως διαγνωστικά τεστ στο ΙΑΣΩ.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς μαιευτήρες – γυναικολόγους, αλλά και σε επαγγελματίες υγείας, όπως μαιευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και σε φοιτητές Ιατρικών και Νοσηλευτικών Σχολών. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, διακεκριμένοι Καθηγητές με πλούσιο επιστημονικό έργο θα παρουσιάσουν ό,τι νεότερο υπάρχει διεθνώς, αλλά και στον Ελληνικό χώρο σε σχέση με την Παθολογία Τραχήλου Μήτρας και την HPV σχετιζόμενη καρκινογένεση.

Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της Ημερίδας τόσο με φυσική παρουσία έχοντας λάβει όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της COVID- 19, όσο  και διαδικτυακά μέσω Live Streaming. Η εγγραφή για τη δια ζώσης ή διαδικτυακή παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο ακόλουθο link:https://bit.ly/3LDYj7x.

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της Ημερίδας, μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6074200 (Γραμματεία Εκδήλωσης / MDCongress) ή 210 6383906  (Πωλίνα Βαλάσση – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ημερίδα εδώ

 Διαβάστε επίσης 

Κομισιόν : Πιστοποιητικό νόσησης και με θετικό rapid test

Πλεύρης: Το μοντέλο με κάποιους γιατρούς στο ΕΣΥ και κάποιους στον ιδιωτικό τομέα, έχει κάνει τον κύκλο του

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.