Ξεκινά η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός σε 4 νοσοκομεία της Αττικής 

Την πρώτη σύμβαση έργου, που υπογράφεται για νοσοκομεία, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, συμβατικής δαπάνης 4.275.602,52 ευρώ, υπέγραψαν σήμερα ο διοικητής της 2ης Υ.ΠΕ Χρήστος Ροϊλός, ως εκπρόσωπος της 2ης Υ.ΠΕ. και ο ανάδοχος του έργου παρουσία της υπουργού Υγείας Αναστασίας Κοτανίδου.

Η σύμβαση υπεγράφη σήμερα στα γραφεία της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, με την Ανάδοχο Εταιρεία «ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  2020 Α. Τ.Ε.Β.Τ.Ε», και αφορά την ανακαίνιση – ανακατασκευή χώρων υγιεινής και τον εκσυγχρονισμό νοσηλευτικών μονάδων των νοσοκομείων Γ.Ν.Π. «ΤΖΑΝΕΙΟ», Γ.Α.Ν. «ΜΕΤΑΞΑ», Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», Ψ.Ν.Α.

Σύχρονες υπηρεσίες Υγείας στα νοσοκομεία

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους και θα συντελέσει στην αναμόρφωση και ποιοτική βελτίωση τεσσάρων νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας, που θα ανταποκρίνονται στις υφιστάμενες ανάγκες αλλά και στις υγειονομικές προκλήσεις του μέλλοντος. «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στον τέως υπουργό Υγείας, κύριο Θάνο Πλεύρη και στην τέως αναπληρώτρια υπουργό, κυρία Μίνα Γκάγκα, για την καθοριστική συμβολή τους στην ταχύτατη ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξης των έργων και δημοπράτησής στα νοσοκομεία.

Τέλος, ευχαριστούμε το ΤΑΙΠΕΔ και την Ενιαία Τεχνική Υπηρεσία της 2ης ΥΠΕ για τον σχεδιασμό του έργου και τη σύνταξη της μελέτης δημοπράτησης καθώς και την υλοποίηση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου», αναφέρει σε ανακοίνωση η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ.

Διαβάστε επίσης

Όλα τα νέα προγράμματα προληπτικών εξετάσεων του Υπ. Υγείας – Πότε ξεκινούν, για ποιους προορίζονται

Τα «δεμένα» χέρια του Ολύμπιου, ο χρήσιμος Λευτέρης και η «κακιούλα» της Γκάγκα

Από εθελοντές αιμοδότες το 65,34% των μονάδων αίματος που συγκεντρώνονται -Το νοσοκομείο με την καλύτερη επίδοση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.