Πλεύρης για θάνατο Τζωρτζίνας: Δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για ιατρικό λάθος

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για το αν υπάρχει ιατρικό λάθος στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μιλώντας το πρωί στο OPEN για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι «δεν μπορεί κάποιος να συκοφαντεί γιατρούς, νοσηλευτές και ένα ολόκληρο Νοσοκομείο, προκειμένου να στηρίξει την απολογία του».

Ως Υπουργός Υγείας δεν μπορώ να παρακολουθώ την προσπάθεια να ματατοπιστούν οι ευθύνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα βλέπουμε μία προσπάθεια να μετατοπιστούν ευθύνες ή να συκοφαντηθούν- και κυρίως σε αυτό στέκομαι- γιατροί, νοσηλευτές και το Νοσοκομείο Παίδων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας», είπε και συνέχισε: «Ως Υπουργός Υγείας δεν μπορώ να το παρακολουθώ. Συνεπώς, επειδή πρέπει να λειτουργήσουμε με πλήρη νομική ορθότητα, θα αναζητήσουμε τα ακριβή στοιχεία, ό,τι έχει ειπωθεί και καταγραφεί στην απολογία. Κάποιος έχει δικαίωμα στην απολογία του να πει ό,τι θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά δεν μπορεί να συκοφαντεί ανθρώπους, πόσο μάλλον ένα ολόκληρο νοσοκομείο».

Αυτή τη στιγμή, συνέισε, ακριβώς επειδή διενεργείται έρευνα από τις ανακριτικές αρχές, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχει πλήρης συνεργασία όλων των οργάνων του Νοσοκομείου, προκειμένου να βοηθηθεί αυτή η έρευνα και δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή υπόνοια ότι σε μία τέτοια εγκληματική ενέργεια παρεμβαίνει παράγοντας που έχει να κάνει με ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάστε επίσης

Θάνος χωρίς Μάριο στην ΠΦΥ, Θάνος μόνος απέναντι στα θηρία των φαρμακευτικών

10 ροφήματα και τροφές για άφθονη διούρηση

53χρονη γυναίκα μοιάζει με 23χρονη, μετά από παρέμβαση στα κύτταρα του δέρματος – Ο τεράστιος κίνδυνος της μεθόδου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.