Συνεχίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον από τον Δήμο Αθηναίων

Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον από τον Δήμο Αθηναίων, συνεχίζεται. Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, την 1η Υγειονομική Περιφέρεια και τον ΕΟΔΥ. Για για την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού της πόλης έναντι του κορονοϊού.

Πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον από τον Δήμο Αθηναίων

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την 1η Υγειονομική Περιφέρεια, πραγματοποιούν εμβολιασμούς κατ΄οίκον σε ηλικιωμένους, Άτομα με Αναπηρία, ανήμπορους και μοναχικούς ανθρώπους που αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα της Αθήνας.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται από Κινητές Μονάδες του δήμου, οι οποίες στελεχώνονται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας.

Επικοινωνία για ραντεβού

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-3428745, από τις 8:00 έως τις 17:00, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον.

Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για τη μεταφορά ευάλωτων πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει να συμβάλλει, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Με πολύπλευρες δράσεις στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση «Ελευθερία», προστατεύοντας τον ευάλωτο πληθυσμό της πόλης που επιθυμεί να εμβολιαστεί.

Διαβάστε επίσης 

Θάνος Πλεύρης: Περιμένουμε το επόμενο κύμα επιδημίας

Από την πιπεριά και την ανακάλυψη νέων αισθητήρων στο δέρμα στο Νόμπελ Ιατρικής 2021

Μην βάζετε ποτέ αυτά τα τρόφιμα στο επάνω ράφι του ψυγείου σας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.