Συνάντηση Πλεύρη με τον αμερικανό πρέσβη Geoffrey Pyatt- Τι συζήτησαν;

Οι κλινικές δοκιμές στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών προϊόντων, η δυνατότητα επενδύσεων στην Ελλάδα από επιχειρηματικούς ομίλους των ΗΠΑ που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και οι εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των εμβολιασμών και την αντιμετώπιση της
πανδημίας, βέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Υγείας,  Θάνου Πλεύρη, με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Geoffrey Pyatt.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthStories.gr η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Άλλωστε υπάρχει στενή συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της Υγείας.

Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας Pfizer

Από την συζήτηση δεν έλειψε η αναφορά στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, που πρόσφατα επισκέφτηκε ο αμερικανός πρέσβης.  Το Κέντρο στελεχώνεται από περισσότερα από 250 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης.

Πρόκειται για 1 από τα 6 τέτοια κέντρα που η Pfizer δημιούργησε παγκοσμίως και στόχος του είναι να προσφέρει εσωτερικές υπηρεσίες στον Οργανισμό της Pfizer καλύπτοντας τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Η στελέχωση του νέου παγκόσμιου Κέντρου Εσωτερικών Λειτουργιών & Υπηρεσιών έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται έως το τέλος του 2021 να απασχολεί περισσότερα από 400 άτομα.

Διαβάστε επίσης 

Μάστιγα τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού- Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι

Γνωστό μίγμα μπαχαρικών ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

Είναι, πράγματι, αποτελεσματικές οι κάλτσες συμπίεσης;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.