Ξανά στα φαρμακεία η δωρεάν διάθεση self test 

Ξανά στα φαρμακεία η δωρεάν διάθεση self test, από αύριο Πέμπτη 1 Ιουλίου. Τα δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ, μπορούν να προμηθευτούν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και οι νέοι 18-30 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ, το σύστημα δωρεάν διάθεσης ανοίγει την Πέμπτη 1/7 στις μέχρι και το Σάββατο 10/7 στις 17:00. Οι εργαζόμενοι και οι νέοι 18-30 ετών μπορούν να προμηθεύονται τα αυτοδιαγνωστικά τεστ κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, εκτός από το Σάββατο 3/7/2021 στις 17:00 έως και τη Δευτέρα 5/7/2021 και ώρα 8:00.

Θα παραλαμβάνουν συνολικά 4 self test που θα καλύψουν όλο τον Ιούλιο, κατά τις τακτικές ώρες λειτουργίας των φαρμακείων και όχι κατά τη διάρκεια της εφημερίας/διανυκτέρευσης.

Ποιοι εξαιρούνται

Σημειώνεται ό,τι από τη δωρεάν προμήθεια self test εξαιρούνται οι πολίτες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει 14 ημέρες από τη χορήγηση της τελευταίας δόσης του εμβολίου.

Διαβάστε επίσης

Δωρεάν τα self tests από τα φαρμακεία της Αττικής και της Αχαΐας

Self test: Συνεχίζεται η διάθεσή τους από τα φαρμακεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.