Άδωνις: Στις 12 Μαρτίου στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου το πρώτο απογευματινό χειρουργείο

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, όπως ανακοίνωσε, νωρίτερα σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και στον Ευαγγελισμό.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε ότι η ενιαία ψηφιακή λίστα χειρουργείων με τα πρωινά και απογευματινά χειρουργεία σε ένα τρίμηνο από σήμερα θα γίνει δημόσια και έτσι ο ασθενής θα μπορεί να βλέπει πως γίνονται τα χειρουργεία με διαφάνεια.

«Είμαι πολύ περήφανος καθώς θα είμαστε με τον κ. Θεμιστοκλέους την Τρίτη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου θα γίνει το πρώτο απογευματινό χειρουργείο. Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχει τις περισσότερες αναμονές και έτσι ο κόσμος που περίμενε θα μπορεί πλέον να χειρουργηθεί», είπε χαρακτηριστικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο μεταξύ, επίκειται συμφωνία του Υπουργείου Υγείας με τις ασφαλιστικές εταιρείες για τα απογευματινά χειρουργεία. Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, συστάθηκε μια ομάδα εργασίας, η οποία θα αναλάβει τις συνεννοήσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Είχε προηγηθεί συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με εκπροσώπους από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Διαβάστε επίσης

Κατάψυξη ωαρίων: Επένδυση ζωής για όσες θέλουν να τεκνοποιήσουν, όχι τώρα αλλά στο μέλλον

Απροσδόκητη παρενέργεια της COVID-19 – Μειώνει το IQ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Πάτρα μετά τα κρούσματα μηνιγγίτιδας – Ξεκινά χημειοπροφύλαξη στους φοιτητές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.