ΠΟΕΔΗΝ: Ράντζα και πάλι στο “Αττικόν”

Σε ράντζα στους διαδρόμους της ΩΡΛ και της Δερματολογικής Κλινικής νοσηλεύονται ασθενείς με πνευμονολογικά ή παθολογικά προβλήματα στο “Αττικόν” Νοσοκομείο, δύο μέρες μετά την εφημερία.

ΠΟΕΔΗΝ: Ράντζα και πάλι στο “Αττικόν”

Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο Αττικόν.

Όπως αναφέρει, οι γιατροί και οι νοσηλευτές τον ενημέρωσαν πως οι νοσηλευόμενοι ασθενείς ΩΡΛ και δερματολογικοί είναι επτά. Και όμως, δύο ημέρες μετά την εφημερία, είναι γεμάτες οι 32 κλίνες, ενώ υπάρχουν ράντζα με ασθενείς στο διάδρομο.

Πέραν των επτά ασθενών, οι υπόλοιποι είναι παθολογικά και πνευμονολογικά περιστατικά, τα οποία φιλοξενούνται στις συγκεκριμένα τμήματα, λόγω πληρότητας των Παθολογικών κλινικών.

“Οι παθολογικές και πνευμονολογικές κλινικές είναι γεμάτες. Όχι μόνο οι θάλαμοι, αλλά και οι διάδρομοι”, τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, πολλά παραπεμπτικά εισαγωγής ασθενών έχουν οδηγία από τους γιατρούς της εφημερίας ότι χρήζουν νοσηλείας σε κλίνη και όχι σε ράντζο.

“Δηλαδή, οι υπόλοιποι έχουν ανάγκη νοσηλείας σε φορείο ή σε καναπέ;”, ρωτάει ο κ. Γιαννάκος, επικαλούμενος σχόλιο νοσηλεύτριας της κλινικής.

Διαβάστε επίσης

Η αποχώρηση από τη Bayer, η παρακαταθήκη του Γιάννη και η προτίμηση του Αλέξη

Δύο περιπτώσεις γυναικών με λύκο και ψυχικές παθήσεις, μπορεί να αλλάξουν την ψυχιατρική – Έρευνα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.