Η διαφορετική επίσκεψη του Θάνου Πλεύρη στο ΕΚΑΒ – “Μόνο ευγνωμοσύνη”

Η αποχώρηση του Θάνου Πλεύρη από τη θέση του υπουργού Υγείας, ήταν λίγο διαφορετική από όσα έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Ο Θάνος Πλεύρης αφήνοντας το υπουργείο Υγείας σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του για την συνεργασία που είχαν σε πολύ δύσκολες στιγμές, όπως η τραγωδία στα Τέμπη.

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, αλλά με μπόλικη δόση καλής διάθεσης και χιούμορ, ο υπουργός Υγείας αποχαιρέτησε “την αγαπημένη του υπηρεσία στην Υγεία” όπως έγραψε ο ίδιος. Μίλησε και ευχαρίστησε -όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που ήταν το πρωί στο Κέντρο Επιχειρήσεων, ενώ ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την συνεργασία που είχαν. Συνεργάτες του απερχόμενου υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη έλεγαν ότι με την κίνησή του αυτή θέλησε να δει από κοντά, να μιλήσει και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που καθημερινά προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τις διακομιδές ασθενών και τις έκτακτες υγειονομικές καταστάσεις.

«Η αγαπημένη μου υπηρεσία, ο επιχειρησιακός μας βραχίονας, το ΕΚΑΒ. Ήταν αδύνατον να μην το επισκεφτώ, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο φίλο Παπαευσταθίου, τους γιατρούς, διασώστες και όλους τους εργαζομένους που δίνουν καθημερινή μάχη για τον πολίτη. Μόνο ευγνωμοσύνη», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στα social media.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου από την πλευρά του, παρέδωσε στον Θάνο Πλεύρη μια αναμνηστική πλακέτα, ως απόδειξη της αγαστής συνεργασίας που είχαν.

Διαβάστε επίσης

Μάθημα Ποδηλατικής Παιδείας στην Πάρνηθα αφιερωμένο στους νέους με εμπειρία καρκίνου

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Dentist Pass των παιδιών – Όλη η διαδικασία

Τζεφ Μπρίτζες: O όγκος μου, από 30 εκατοστά, συρρικνώθηκε στο μέγεθος μιας μικρής μπίλιας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.